Компания ще му прави неговият приятел Рафи БохосянТози петък /22.04/,

...
 Компания ще му прави неговият приятел Рафи БохосянТози петък /22.04/,
Коментари Харесай

Георги Генчев представя в Бургас дебютната си книга „Неразказвани приказки“

 Компания ще му прави неговият другар Рафи Бохосян

Този петък /22.04/, тъкмо в 17:00 часа, в Регионална библиотека „ Пейо Яворов “ бургаският публицист Георги Генчев ще показа дебютната си книга „ Неразказвани приказки “. Сборникът съдържа разкази, които разказват дребна част от скритото чудо, намиращо се във всяко едно кътче на България.

На представянето ще можете да се запознаете с създателя, да обсъдите за какво е решил, че светът има потребност от неговата творба, а също по този начин и да чуете по какъв начин специфичният посетител Рафи Бохосян чете обичаната си част от книгата.

Книгата е финансирана по стратегия „ Дебюти “ на Национален фонд „ Култура “. Като аргумент за одобряването на плана на втори кръг от НФК е посочено следното: „ Интересен план за издаване на алманах със модерни разкази, примесени с приказно-митологични детайли и с привкус на фентъзи и вълшебен натурализъм. Личи старанието на претендента да усъвършенства текстовете спрямо показаните в първия кръг на програмата, а умеенето му да споделя четивно и завладяващо е несъмнено. “

Въпреки че това е книжовен дебют за 30-годишния Генчев, той има стабилен опит в медийните среди преди и след дипломирането си като бакалавър по публицистика. В портфолиото му може да се открие и работата в сценарните екипи на редица родни продукции.

Повече за книгата можете да видите в нейната Фейсбук страница, a след петък и в нейния уебсайт.
Източник: novinata.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР